Verslag activiteiten

De derde lekkere les is hiermee weeral achter de rug. Als hapjes serveerden we een aantal verrassende dipsausjes, daarna zalm-wafeltjes en salie-croquejes. . Als hoofdgerecht varkenswangetjes die door Dirk werden bereid boven een houtvuurtje, gelukkig was het droog en niet te koud buiten. Smaken deden ze fantastisch met patatjes en de nodige groentjes. Als afsluiter was er nog appelgebak met ijs. Nu nog een vierde les mét partner!

Het niveau van deze derde kookles was wéér van een hoog niveau. We startten met Indische gehaktballetjes met een overlekker dipsausje. Daarna stond een fantastisch vissoepje op het menu (ook met langoustines). Daarna een stoofpotje met vergeten groenten (alhoewel, vergeten ….) vermengd met konijn en lamskroon. Als afsluiter was er nog Griekse cake. Tussendoor ook een heerlijk glas wijn (of water), en we kunnen er weer tegen! Merci Omer, om onze suggesties opnieuw op deze manier in een menuutje te gieten! (overschotjes hadden we niet: de stevig repeterende KWB-acteurs hebben genoten van alle lekkers!)

Dit jaar hadden we wél geluk met het (echt warme) weer en hebben we bij beide fietstochten kunnen genieten van een blauwe hemel. Voor beide tochten waren we met 13 personen en het was onderweg gezellig bijpraten onder elkaar. De beide tochten waren om en bij de 30km