Verslag activiteiten

Ook deze keer heeft Omer ons niet teleurgesteld. Hij heeft er wel voor gezorgd dat alle deelnemers een lookgeur vanjewel-ste verspreidden! Wat had je anders verwacht van een Spaans konijn, Casa el Peon de Pinos— dus konijn met tomaat en maar liefst twee bollen knoflook ? Lekker pruttelen, dat wel, en daarna overheerlijk lekker!

Dit jaar hadden we wél geluk met het (echt warme) weer en hebben we bij beide fietstochten kunnen genieten van een blauwe hemel. Voor beide tochten waren we met 13 personen en het was onderweg gezellig bijpraten onder elkaar. De beide tochten waren om en bij de 30km

We danken de toneelspelers voor het meewerken aan het prachtige spektakel van de 100-jarige herdenking van de wa-penstilstand, die doorging in de kerk van Lille. Fijn om te merken dat we met z’n al-len in Groot-Lille kunnen meewerken aan, of genieten van, zo’n eerlijke en confron-terende onderdompeling in onze eigen geschiedenis …. zoveel namen ….

Het niveau van deze derde kookles was wéér van een hoog niveau. We startten met Indische gehaktballetjes met een overlekker dipsausje. Daarna stond een fantastisch vissoepje op het menu (ook met langoustines). Daarna een stoofpotje met vergeten groenten (alhoewel, vergeten ….) vermengd met konijn en lamskroon. Als afsluiter was er nog Griekse cake. Tussendoor ook een heerlijk glas wijn (of water), en we kunnen er weer tegen! Merci Omer, om onze suggesties opnieuw op deze manier in een menuutje te gieten! (overschotjes hadden we niet: de stevig repeterende KWB-acteurs hebben genoten van alle lekkers!)