Als je voor een activiteit moet inschrijven kan dit via de website. Je kan in de menu links de verschillende inschrijvingsformulieren terugvinden. De link naar de juiste inschrijving kan je steeds in het artikel van die activiteit terugvinden. Enkele tips:

  • Je kan best inloggen. Voor de formulieren die voor iedereen toegankelijk zijn, hoef je dan de captcha niet in te vullen. Andere fomulieren zijn enkel toegankelijk na inloggen.
  • Voor elk formulier zal een email adres gevraagd worden. (Als je inlogt is dit reeds vooraf ingevuld.) Je zal dan een bevestigingsmail ontvangen.

Om te betalen voor een activiteit schrijf je het juiste bedrag over op reknr.BE74 6467 5304 9107 ( BIC : BNAGBEBB ), met een duidelijke vermelding van de activiteit en de naam waaronder je ingeschreven bent. Normaal gesproken zal het te betalen bedrag in de bevestigingsmail opgenomen worden.

Indien er zich problemen hebben voorgedaan bij een inschrijving, stuur dan een mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.